Ümraniye ikea Nerede? Ümraniye ikea'ya nasıl gidilir?

Ümraniye İkea Nerede? Ümraniye ikea'ya nasıl gidilir? Ümraniye ikea telefon numarası, ümraniye ikea iletişim adresi, Ümraniye ikea yorumları oku
ümraniye ikea iletişim


Ümraniye İkea Mağazası Nerede? Ümraniye ikea'ya nasıl gidilir? Ümraniye ikea telefon numarası, ümraniye ikea iletişim adresi, Ümraniye ikea yorumları oku


Türkiye'de kaç ikea şubesi var?

Türkiye'de, IKEA Bayrampaşa Mağazası, IKEA Ümraniye Mağazası, IKEA Kartal Mağazası, IKEA Ankara Mağazası, IKEA Antalya Mağazası, IKEA Bursa Mağazası, IKEA İzmir Mağazası, olmak üzere 7 adet mağazası vardır, bunlardan 3 tanesi İstanbul'dadır. Ünlü Mağazalar zincirinin ayrıca; Adana Sipariş ve Teslim Noktası ve Bodrum Sipariş ve Teslim Noktası bulunmaktadır.

ikea kimin?

IKEA, Delft, Hollanda merkezli montaja hazır mobilya, mutfak aletleri ve ev aksesuarları tasarlayan ve satan çok uluslu bir İsveçli şirketler grubudur. 1943'te 17 yaşındaki Ingvar Kamprad tarafından İsveç'te kurulan IKEA, 2008'den bu yana dünyanın en büyük mobilya perakendecisidir.


ikea Ümraniye iletişim

444 4 532


ikea Ümraniye Hangi AVM'de?

ikea Ümraniye Mağazası MEYDAN AVM içinde bulunmaktadır.

ikea Ümraniye Adres

Meydan AVM Alışveriş Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Cd. No:62 Ümraniye/İstanbul



Ümraniye ikea açık mı? Çalışma Saatleri

Ümraniye ikea Mağazası Haftanın 7 günü 10.00 - 22.00 saatleri arası çalışmaktadır.

Çocuk Oyun Alanı Haftanın 7 günü 10.00 - 21.00 arası açıktır.

İsveç Restoranı Çalışma Saatleri Haftanın 7 günü Kahvaltı için 09.30 - 11.00, Öğle ve Akşam yemeği için 11.00 - 21.30 saatlerinde hizmet vermektedir.



ikea Ümraniye Mağazası Konum


Ümraniye ikea mağazası şikayet ve yorumları okuyabilir, Ümraniye ikea şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir, aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili ikea ümraniye yorumlar, şikayetler, görüşler, öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için alttaki yorum gönder bölümünden iletebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski