Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı Adres, Yol Tarifi

manisa 1. komando eğitim tugayı nerede manisa merkez 1. komando eğitim tugayı yorumları, manisa merkez 1. komando eğitim tugayı piyade eğitim tugayı yol tarifi, 1. komando eğitim tugayı batı kışla iletişim
Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı


manisa 1. komando eğitim tugayı nerede manisa merkez 1. komando eğitim tugayı yorumları, manisa merkez 1. komando eğitim tugayı Albay M.Arif Seyhun Kışlası (Batı Kışla) yol tarifi, 1. komando eğitim tugayı batı kışla iletişim

Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı


ULAŞIM

- Kara Yolu: 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı Albay M.Arif Seyhun Kışlası (Batı Kışla) Manisa Merkez’de bulunmaktadır. Manisa otogarına her il ve ilçeden kara yolu ile ulaşım mevcuttur. Otogardan şehir merkezine belediye otobüs seferleri veya taksi ile ulaşım sağlayabilirsiniz. İzmir otogarından Manisa otogarına her 20 dakikada bir otobüs hareket etmektedir.

- Demir Yolu: Manisa-Ankara, Manisa-İstanbul, Manisa-İzmir, Manisa-Uşak, Manisa-Afyon, Manisa-Konya, Manisa-Adana güzergâhlarında trenle ulaşım mevcuttur.

- Hava Yolu: Manisa ilinde havalimanı bulunmamaktadır. En yakın havalimanı İzmir Adnan Menderes Havaalanı Manisa şehir merkezine 54 km mesafededir. Havalimanından Manisa'ya Havaş seferleri bulunmaktadır.

Manisa 1. Komando Eğitim Tugayı (Batı Kışla) Adresi

  • Adres: 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı Albay M.Arif Seyhun Kışlası, 45000 Yunusemre/Manisa
  • Telefon Numarası: 0 (236) 2314633-34 - 231 67 50 - 231 13 64
  • Fax Numarası: 0 (236) 231 69 99

KATILIM İŞLEMLERİ:
  • Katılış faaliyetleri Albay M.Arif Seyhun Kışlasında (Batı Kışla) icra edilmektedir.
  • Katılış esnasında kimlik kartı ve sevk evrakınızı hazır bulundurunuz.
  • Herhangi bir hukuki yaptırıma ve mağduriyete maruz kalmamak için sevk belgesinde bildirilen katılış tarihine riayet ediniz.
  • Kayıt kabul işlemlerinin sağlıklı yürütülebilmesi için 08.00-17.00 saatleri arasında birliğinize katılmanız sizin için uygun olacaktır.
  • Kayıt kabul esnasında kanuni istihkaklarınız (bot, elbise, pijama, çorap, havlu, eldiven, spor, diş macunu, diş fırçası, şampuan, sabun, don, fanila vb.) birlik tarafından verilmektedir. Eğitim kıyafet ve bot bizzat erbaş ve erlere denenerek verilmektedir. (Verilen istihkaklar dışında özel ihtiyaç duyabileceğiniz diğer malzemeleri kışla içerisinden temin edebilirsiniz.)
  • Berber ve terzi ihtiyaçlarınız için kışlada gereken her türlü tedbir alınmıştır.

Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı (Batı Kışla) Harita Yol Tarifi





Uyarı: Bu yazımızda sizlerle, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı'nın iletişim bilgileri paylaşılmıştır. Bu site bilgilendirme amaçlıdır. Yayınlanan bilgilerde eksiklik veya yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen iletişim bölümünden bize bildiriniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski