Kartal ikea Mağazası Nerede? Kartal ikea'ya nasıl gidilir?

Kartal İkea Nerede? Kartal ikea'ya nasıl gidilir? Kartal ikea telefon numarası, izmir ikea iletişim adresi, Kartal ikea yorumları oku
kartal ikea iletişim


Kartal İkea Mağazası Nerede? Kartal ikea'ya nasıl gidilir? Kartal ikea telefon numarası, izmir ikea iletişim adresi, Kartal ikea yorumları oku


Türkiye'de kaç ikea şubesi var?

Türkiye'de, IKEA Bayrampaşa Mağazası, IKEA Ümraniye Mağazası, IKEA Kartal Mağazası, IKEA Ankara Mağazası, IKEA Antalya Mağazası, IKEA Bursa Mağazası, IKEA İzmir Mağazası, olmak üzere 7 adet mağazası vardır, bunlardan 3 tanesi İstanbul'dadır. Ünlü Mağazalar zincirinin ayrıca; Adana Sipariş ve Teslim Noktası ve Bodrum Sipariş ve Teslim Noktası bulunmaktadır.

ikea kimin?

IKEA, Delft, Hollanda merkezli montaja hazır mobilya, mutfak aletleri ve ev aksesuarları tasarlayan ve satan çok uluslu bir İsveçli şirketler grubudur. 1943'te 17 yaşındaki Ingvar Kamprad tarafından İsveç'te kurulan IKEA, 2008'den bu yana dünyanın en büyük mobilya perakendecisidir.


ikea Kartal iletişim

444 4 532


ikea Kartal Hangi AVM'de?

ikea Kartal Mağazası Anatolium AVM içinde bulunmaktadır.

ikea Kartal Adres

Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi, Soğanlık Yeni Mh. Soğanlık D-100 Yan yol Cd. Kartal/İstanbul



Kartal ikea açık mı? Çalışma Saatleri

Kartal ikea Mağazası Haftanın 7 günü 10.00 - 22.00 saatleri arası çalışmaktadır.

Çocuk Oyun Alanı Haftanın 7 günü 10.00 - 21.00 arası açıktır.

İsveç Restoranı Çalışma Saatleri Haftanın 7 günü Kahvaltı için 09.30 - 11.00, Öğle ve Akşam yemeği için 11.00 - 21.30 saatlerinde hizmet vermektedir.



ikea Kartal Mağazası Konum


Kartal ikea mağazası şikayet ve yorumları okuyabilir, Kartal ikea şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir, aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili ikea kartal yorumlar, şikayetler, görüşler, öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için alttaki yorum gönder bölümünden iletebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski