Göcek Tekne Turu Fiyatları ne kadar? 2024 Hangi koylara gidiyor?

Göcek tekne turu fiyatları 2024 ne kadar? Muğla Fethiye Göcek tekne turu hangi koylara gidiyor? en iyi göcek tekne turu tavsiye yorıumları, adresi, konumu yol tarifi
Göcek Tekne Turu 

Göcek tekne turu fiyatları 2024 ne kadar? Muğla Fethiye Göcek tekne turu rotalar hangi koylara gidiyor? en iyi göcek tekne turu tavsiye yorumları, adresi, konumu yol tarifi


Göcek tekne turları, Türkiye'nin en popüler turistik aktivitelerinden biridir. Göcek Körfezi'nin turkuaz sularında yelken açarak, koylarında yüzerek ve tarihi kalıntılarını keşfederek güzel manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.


Göcek'te birçok farklı tekne turu seçeneği mevcuttur. Günlük turlar, genelde 5-6 saat süren ve 4-5 koyu ziyaret eden turlardır. Daha uzun turlar da mevcuttur ve bunlar genellikle birkaç gün sürer ve Göcek Körfezi'nden Fethiye Körfezi'ne kadar uzanır.

Göcek Tekne Turları nereye gidiyor?

Göcek tekne turu hangi koylara gidiyor sorusuda merak edilmektedir. Göcek tekne turları genel olarak Kleopatra Hamam Koyu, Akvaryum Koyu, Bedri Rahmi Koyu, Yassıca Adaları, Tersane Adası, Yavansu Koyu ve Göbün Koyu gibi koyları ziyaret ediyor.

Göcek Tekne Turu 12 Adalar hangileri?

Fethiye ve Göcek'ten düzenlenen günübirlik turlarla ulaşılan Yassıca Adalar, Hamam Koyu, Kurşunlu Koyu, Yavansu, Bedri Rahmi Koyu, Tersane Adası, Göbün Koyu, Boynuzbükü, Göcek Adası, Domuz Adası, Zeytin Adası ve Kızıl Ada'ya bölgede "12 Adalar" ismi verilmiştir.

Göcek Tekne Turu Fiyatları 2024

2024 yılında Fethiye Göcek Günübirlik Tekne Turları ortalama 1000-1500 TL. arasında değişmektedir.


Göcek Tekne Turu kaçta başlıyor?

Tur tekneleri genellikle saat 10:00'da kalkar ve dönüş saatleri de 17:30'dur.

Göcek'te tekne turu için ipuçları

  • Sezonun en yoğun döneminde seyahat ediyorsanız, önceden rezervasyon yaptırın.
  • Güneş kremi, şapka ve güneş gözlüğü gibi güneşten korunma malzemeleri getirin.
  • Yüzmek veya şnorkelle dalmak için mayo ve havlu getirin.
  • Teknede yiyecek ve içecek satın alabileceğiniz bazı turlar olsa da, kendi atıştırmalık ve suyunuzu getirmenizi tavsiye ederim.
  • Nakit para getirin, çünkü tüm tekneler kart kabul etmez.
  • Rahat ayakkabılar giyin, çünkü teknelerden inip çıkarken biraz yürümeniz gerekecek.

Göcek Tekne Turu Tavsiyesi

Göcek'te tekne turu için konumara.com sitesi olarak, sessiz, sakin, müziksiz ve ailece huzurlu bir tekne turu arıyorsanız, Ahmet Kaptan ve eşi Çiğdem Hanım'ın işlettiği Aviva2 Tekne Turu organizasyonunu tavsiye ederiz. Bilgi almak ve rezervasyon için 05432696415 (Ahmet Kaptan) ulaşabilirsiniz.

Göcek Marinada Bulunan Tekne Turu, sabah çay ikramıyla başlar. Göcek Körfezinde bulunan 12 Adalar Turuna Göcek Limandan haraket edilir. Öğle Yemeğinde tercihinize göre, Izgara Çupra veya Izgara Tavuk, yanında Roka, limon, yeşil salata, Kızarmış Soslu Ekmek, Yoğutlu Meze, Soslu Makarna ve Meyve İkramı bulunmaktadır.

KOYLAR; GÖCEK ADASI, YASSICA ADALARI, ŞEYTAN ADASI, ZEYTİN ADASI, TERSANE ADASI, HÜRRİYET ADASI, KARABURUN, MERDİVENLİ MAĞARA, DIŞ GÖBÜN, BİNLİK KOYU, AKVARYUM KOYU, BEDRİRAHMİ KOYU, KLOPATRA HAMAM.

Not: Seyir ve Rota Hava Şartlarına Göre değişiklik Göstermektedir.

Göcek Tekne Turu Konumu 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski