Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Adres, Telefon, Randevu

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Nerede? Çam Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? Çam Sakura şehir hastanesi iletişim telefon, tahlil sonuçları, randevu alma, yorumları
başakşehir çam sakura hastanesi


Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Nerede? Çam Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? Çam Sakura şehir hastanesi iletişim telefon, tahlil sonuçları, randevu alma, yorumları


Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Hakkında

Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli ile ''İstanbul İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü Yapım İşleri İle Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşi' proje adıyla ihale edilen Başakşehir Şehir Hastanesi 789.031 m² arsa alanı üzerine kurulu, 1.021.265 m² kapalı alana sahip, 145.000 m² oturum alanı, 159.741 m²’si yeşil alan, 12.101 m²’si çakıl alan olmak üzere; toplam 171.842 m² peyzaj alanına sahip, 2068 sismik izolatörlü, 3 heliport alanı bulunan 8 Hastane 10 bloktan oluşmaktadır.

2.682 yataklı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin; İstanbul ve çevre illerine dünya standartlarında sağlık hizmeti sunması planlanmaktadır. Ortak bir çekirdek yapı etrafında konumlandırılan altı kule ve ek bina yapılarında kurulmuş olan kampüste aşağıdaki hastaneler bulunmaktadır;

  • Çocuk Hastanesi
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
  • Genel Hastane
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
  • Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi
  • Onkoloji Hastanesi
  • Nöroloji ve Ortopedi Hastanesi
  • Psikiyatri Hastanesi

Başakşehir Çam Sakura Randevu

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nden randevu almak için izleyebileceğiniz iki yol vardır.

1- Telefonla randevu almak için ALO182 'yi arayıp, randevu alma sistemine bağlanabilirsiniz.

2- İnternetten randevu almak için ise www.hastanerandevu.gov.tr veya www.mhrs.gov.tr adreslerine giriş yaparak da randevunuzu kolayca alabilirsiniz.

Çam ve Sakura Tahlil Sonuçları 

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yaptırdığınız tahlillerin laboratuvar sonuçlarını e-nabiz linkine tıklayarak görebilirsiniz.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi iletişim

0 (212) 909 60 00


Çam Sakura Şehir Hastanesi Adres

Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No: 2L Başakşehir / İSTANBUL


Çam Sakura Şehir Hastanesine Nasıl Gidilir?

Anadolu yakasından gelenler için: Kadıköy Söğütlüçeşme'den Marmaray veya metrobüse binilir ve Yenikapı'da inip Yenikapı-Kirazlı metrosuna binilir. Metro ile Kirazlı'da inip, Kirazlı-Kayaşehir metrosuna binilir ve Şehir Hastanesi durağında inildiği takdirde Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi'ne ulaşılır.

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece bölgelerinden gelenler için: Herhangi bir metrobüs istasyonundan metrobüse binilir ve Şirinevler durağında inilir. Buradan Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapılır. Metro ile Otogar istasyonunda inilir ve Yenikapı-Kirazlı metrosuna binilir. Bu hat üzerinde Kirazlı'da inilir ve Kirazlı-Kayaşehir metrosuna aktarma yapılır. Daha sonra Şehir Hastanesi durağında inilir ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne ulaşılır.

Çam Sakura Hastanesi'ne hangi metro gidiyor?

Metro istasyonu hastane içerisinde yer aldığından, metro ile ulaşım oldukça kolaydır. Yenikapı-Kirazlı metrosuna binilir ve Kirazlı'da inip Kirazlı-Kayaşehir metrosuna bindikten sonra Şehir Hastanesi durağında inildiğinde Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi'ne ulaşabilir.

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi hangi otobüs gider?

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne giden otobüs hatları İETT tarafından açıklanmıştır. Çam Sakura Hastanesi'ne giden otobüslerin listesi aşağıda yer almaktadır.
  • 98 - FENERTEPE/BAŞAKŞEHİR – BAKIRKÖY
  • 89C - BAŞAKŞEHİR METROKENT-TAKSİM
  • 143 - KÜÇÜKÇEKMECE – İSTOÇ
  • 98 - FENERTEPE/BAŞAKŞEHİR – BAKIRKÖY
  • 89C - BAŞAKŞEHİR METROKENT-TAKSİM



Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Konum


Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi şikayet ve yorumları okuyabilir, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi randevu hattını arayabilir tahlil sonuçlarını inceleyebilir, aldığınız hizmetlerle ilgili Başakşehir Şehir Hastanesi yorumlar, şikayetler, görüşler, öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için alttaki yorum gönder bölümünden iletebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski